Топ 10 најскапи млазни скии во светот (2024)

Летото брзо се приближува. Долги денови, топли вечери и соодветна можност да направите малку бранови на водата. Во моментот кога треба да се пофалите со своите способности, без разлика дали тоа е на вашето езеро број еден или на целосно огромниот океан, нема ништо слично како кинење низ водата на индивидуално водно летало (PWC).

Додека барате идеално возење ова лето, потребен ви е PWC кој може да ви обезбеди допир на сè - изведба, удобност, цврстина и очигледно стил.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (1)

Поради најсовремената иновација на сегашните модели, огромното мнозинство на PWC денес им дозволуваат дури и на најмладите возачи да го насочат својот правец без напор без напор.

Без разлика дали сте нови во користењето на лични водни летала или само ви треба ажурирање за тоа што ќе ви овозможи најдобро возење на вода ова лето, оваа главна десет прегледа ќе ви покаже сè што може да ви треба и да замислите во поединечно водно летало.

Од поскромниот, но сепак силен стартер модел кој може да ве однесе на вода и да сфатите како да ги скршите брановите брзо, до дополнително развиено возење со зголемена моќност и предности во извршувањето, и дефинитивно во сите приватни пловила достапни денес, има нешто на овој преглед за вас.

Што се однесува до опремувањето на богатото возење со изложбата да се координира, секое од овие слатки возења ќе ве натера да се кинете низ водата со стил. Нема разлика во случај кога сакате да возите соло, треба да го заслепите вашиот најнов состанок или едноставно треба да одите на патување и да се разладите со вашите придружници, има PWC на ​​оваа листа за да ги запознаете вашите барањата и планот за трошење без да се загуби екстраваганција.

Содржина

Belassi B3R Sport

Владетелот на индивидуалните пловила, Belassi B3R Sport е ѕвер на водата. Со својот погон 315, B3R Sport е најбрзиот PWC достапен денес. Овој модел има 3-коморен турбополнач и мотор со интеркулер, осветлена презентација и контрола на цврстината.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (2)

B3R Sport исто така вклучува рамка за кршење на високо ниво, што ви овозможува да ја контролирате што сакате соодветно да го контролирате овој ѕвер на поединечно летало. Црвено-црната разновидност за овој модел предизвикува излив на разновидност на водата додека ја уништувате вашата спротивставеност. За 30,000 долари, Belassi B3R Sport може да биде ваш, со што ќе бидете вистински господар на водата.

Јамаха FX SVHO

Во моментот кога треба да ја консолидирате врвната брзина и извршување со утеха и разумна цена на налепници, Yamaha FX SVHO е оптимална одлука. Во 2015 година, овој модел беше прогласен за Watercraft на годината од списанието Watercraft, и за добро објаснување.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (3)

FX SVHO има рамка на рачката со двојна пригушница, 4-коморен, 4-тактен мотор со суперполнење, 1812 кубика и простор за тројца според локацијата на Јамаха. Контролата без будење на FX SVHO овозможува едноставно движење низ повеќе населени води без да го ограничи вашиот максимален капацитет на брзина на огромните води. Класичен и силен со корисни акценти, FX SVHO ќе ве натера да и завидувате на водата. Во моментов, снимен со едноставно повеќе од 15,000 долари, FX SVHO е несомнена потреба.

Ocean Doo RXT-X260

Непречено искуство на возење со силна изведба е она што можете да го очекувате од Sea-Doo RXT-X260. Од моторот 1503 HO 4-Tec, до еко режимот и Ergolock седиштето, RXT-X260 ви ја дава целата изложба и утеха што може да ви треба во PWC.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (4)

Косиот управувач значи дека можете да возите спокојно и постојано. RXT-X260, исто така, дава корисно складирање на задниот дел и влез во садот за складирање на машината и батеријата. RXT-X260, исто така, има компјутеризирано отчитување што ви дава постојан пристап до часовникот, брзиномерот и мерката за гориво. Снимен по цена од 16,899 долари за сезоната 2016, Sea-Doo RXT-X260 нема да фрустрира.

Kawasaki Jet Ski Ultra 310R

Нема шанси да ве пропуштите на Kawasaki Jet Ski Ultra 310R ова лето. Со својата силна темна завршница со вар и силниот мотор со 4 комори од 1498 кубици со наполнетост, 310R ќе му завидува на водата.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (5)

Огромната водонепропустлива преграда за складирање ви дозволува да се спакувате за цело патување без да се напрегате поради штетата од вода. Овој модел исто така има подвижна рачка која ви овозможува да изберете помеѓу 12 уникатни позиции, што ви овозможува да имате екстремна контрола и утеха додека возите. По трошок од едноставно повеќе од 16,000 долари за сезоната 2016, Kawasaki Jet Ski Ultra 310R е потребно возење.

Kawasaki Jet Ski Ultra 310X SE

Моќта, непоколебливиот квалитет и стилот се среќаваат за да направат фантазија за возење на Kawasaki Jet Ski Ultra 310X SE. Моторот со 1498 комори со 4 циклуси од 4 кубика ќе ви помогне во возењето, додека контролата на патувањето и паметното управување со Кавасаки ви ја даваат контролата што е важно да учествувате колку што можете да видите.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (6)

Подвижните рачки и режимите за контрола од 5 mph и патувањето ви овозможуваат лесно да ги истражувате водите и постојано да ги контролирате. Мешавината на темно и црна црвена разновидност го прави овој PWC да се издвојува на водата додека лесно трчате покрај вашите сродни возачи. Почнувајќи од 15,799 долари, Kawasaki Jet Ski Ultra 310X SE ви ги дава сите предности и перформанси кои би можеле да ви бидат потребни оваа сезона на возење.

Yamaha FX Cruiser SHO

Мазна, привлечна и силна, Yamaha FX Cruiser SHO има малку од сè. Мазната целосно бела боја нуди возвишен израз додека сечете низ најсложените води. FX Cruiser SHO има суперполнет мотор со 4 комори од 1812 кубика за да ви ја даде сета моќ што ви треба.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (7)

Елементите на FX Cruiser SHO вклучуваат приспособливо косо насочување, помош за патување за едноставна рута во зони без будење, приказ на температурата на воздухот и водата и две посебни водонепропустливи прегради за складирање. Снимено за 14,999 долари долгорочно, ова е неверојатен модел за секој поединец на кој му треба PWC што може да даде објаснување со мал обид.

Ocean Doo GTI Limited 155

Подготвени сте да го подигнете вашето искуство со возење на повисоко ниво без цената на налепницата да се координира? Тогаш, во тој момент, Sea-Doo GTI Limited 155 е PWC за вас оваа доцна пролет. Деловите на GTI Limited 155 наоколу се неверојатни како и неговата надворешност.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (8)

Сајтот Sea-Doo покажува дека GTI Limited 155 ги има главните моменти што генерално ги очекувате, слично на моторот 1503 NH 4-Tec и iControl, но сепак Sea-Doo фрла многу дополнителни ставки како контрола на патувањето, турнење и спортски режим , отстранлив сув пакет и безбедносна единица. Со извонредните надворешни тонови, силните елементи и изобилството на дополнителни елементи, GTI Limited 155 секако вреди трошокот од 12.299 долари.

Yamaha VX Limited

Барате PWC кој е и силен и подготвен да ги држи вашите придружници ангажирани од ден на ден? Yamaha VX Limited е совршен PWC за вашите долги денови на вода.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (9)

Снимен по цена од 10,899 долари, VX Limited има простор за три возења, покрај влечната цевка (само поединечно) што ви овозможува вам и на вашите придружници да влезете во некоја цевка додека сте на вода, како и секое нешто што го сакате за цилиндерот. слично на јаже за влечење и вреќа со капацитет. Во комбинација со моторот со 3 цилиндри од 1049 кубика на VX Limited, ова е PWC што ќе ве однесе каде и да треба да одите на вода.

Кавасаки STX-15F

Уште едно пријатно, но непречено возење за сите нивоа на капацитет на PWC е Kawasaki Jet Ski STX-15F. Овој модел ви ја дава потребната презентација со вредност со која можете да живеете. Почнувајќи од 9,600 долари на долг рок, STX-15F ќе биде вашиот метод за транспорт на вода ова лето.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (10)

STX-15F го придружува моторот со 1,498 комори од 4 кубика за да ви даде моќ и контрола. Различните опции за насочување на STX-15F и режимот на учење го прават овој PWC идеален за возачи кои се нови во играта или на кои им треба само засилување пред да го уништат на вода.

Sea-Doo GTI 130 година

Ако сте на внимателен план за трошење, не значи дека треба да го изгубите стилот и извршувањето на PWC. Со Sea-Doo GTI 130, можете да добиете повеќе од адекватно извршување и едноставно да се грижите обвиткано со привлечен пакет.

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (11)

Sea-Doo GTI 2016 130 има минимална тежина од 600 фунти, може да смести три лица, има мотор Rotax 1503 и интелигентна контрола на гас (iTC) за да ви овозможи да возите спокојно без оглед на фактот дека сте толку нови во универзум на PWCs. Моделот Sea-Doo GTI 9,000 е извонреден аранжман за возачите кои бараат друга играчка без да го изгорат последниот цент.

Овие денови уживањето во џет-ски станува раскошен спореден интерес за некои поединци. Без разлика дали тоа е директен резултат на нивната наклонетост кон вистинската игра или начинот на кој тие едноставно екстравагантни брзи возила, горат низ куп пари за да купат неколку скапи лејски скии, секако не е шега за нив.

Возењето на ски ски го дава тој адреналин. Тоа е како возење брзо возило, но изненадувачки подобро со образложение дека поточното скијање има неограничена патека: морето, различно од возилото надвор и наоколу.

Освен тоа, скијањето со мува е навистина одлично за превоз. Можете брзо да стигнете до целта. Со стил. Кој би можел без таа мисла?

Топ 10 најскапи млазни скии во светот (2024)
Top Articles
10 Airlines Have Ended Flights to Orlando International Airport
JetBlue Airways B634 (JBU34) SFO to BOS, JFK to BTV, CDG to BOS
Jeff Bezos Lpsg
Climate change, eroding shorelines and the race to save Indigenous history - The Weather Network
Sarah Lindstrom Telegram
Google Sites 1V1.Lol
The Blind Showtimes Near Merchants Walk Cinemas
Hydro Quebec Power Outage Map
Nyu Paralegal Program
Cuộc thi “Chung tay vì an toàn giao thông” năm 2024
Summoner Weapons Terraria
Chlamydia - Chlamydia - MSD Manual Profi-Ausgabe
Ultimate Guide to Visiting Dungeness, UK
18 Tamil Novels Pdf Free Download
Shae Cornette Bikini
Sour Animal Strain Leafly
Soul Attraction Rs3
LeBron Glazing Poem / Boy Oh Boy, Where Do I Even Begin?
High school football: Photos from the top Week 3 games Friday
Costco Gas Price City Of Industry
Smile 2022 Showtimes Near Savoy 16
Shadbase Get Out Of Jail
Eotech Eflx Torque Specs
Movierulz.com Kannada 2024 Download: Your Ultimate Guide
Closest Dollar Tree Store To My Location
Mapa i lokalizacja NPC w Graveyard Keeper - Graveyard Keeper - poradnik do gry | GRYOnline.pl
2022 Jeep Grand Cherokee Lug Nut Torque
Circuit Court Peoria Il
Https Eresponse Tarrantcounty Com
Calculating R-Value: How To Calculate R-Value? (Formula + Units)
MyChart | University Hospitals
631 West Skyline Parkway, Duluth, MN 55806 | Compass
Flight 1173 Frontier
Paola Iezzi, chi è il compagno. L’uomo in comune con la sorella Chiara e le nozze 'congelate'
Decree Of Spite Poe
Bloxburg Bedroom Ideas That Will Make Your Kid's Jaw Drop
Grupos De Cp Telegram
Heffalumps And Woozles Racist
Hercules 2014 Full Movie Youtube
Incident Manager (POS & Kiosk) job in Chicago, IL with McDonald's - Corporate
Lucky Money Strain
Jason Brewer Leaving Fox 25
How To Pause Tamagotchi Gen 2
Fired Dies Cancer Fired Qvc Hosts
Sam's Club Hiring Near Me
Borderlands 2 Mechromancer Leveling Build
Realidades 2 Capitulo 2B Answers
600 Aviator Court Vandalia Oh 45377
Dive Sports Bars Near Me
Rubrankings Austin
Four Embarcadero Center - Lot #77
Knock At The Cabin Showtimes Near Alamo Drafthouse Raleigh
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5921

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.